We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue without changing your settings, we'll assume that you are happy to receive all cookies from this website.
OK
what are cookies?
Cumbrian pub enjoys 200k refurb

The Piel Castle pub, set in the pleasant town of Ulverston, Cumbria, has reopened following a four-week £200k refurbishment by Stockport-based Robinsons Brewery and licensee of twelve years, Ben Jones.

The whole area has been opened up to create a space that works well as both a music venue and a cosy pub for customers.

The repositioned bar has also been newly constructed and the original stone walls and existing timber cladding were sandblasted.

The external beer garden has new festoon lighting and is the perfect place to enjoy an extensive range of exciting new gins, cask and craft beers.

Jones commented, “I have run the Piel Castle for over 12 years now, during which, the popular town centre pub has built up a great reputation for music and live entertainment. 5 nights a week there are live bands and artists, karaoke and open mic sessions, which bring in a loyal crowd of regular customers, plus others who travel from far and wide.

'The Piel Castle has been hard used over the years, so has now undergone a full refurbishment. The bar has been repositioned to allow a wider area for customers to watch the live entertainment on the stage area and there are also brand new toilet facilities with full disabled access.

'The lighting and decor have been vastly improved, inside and out, with new high quality furniture throughout, such as beer barrelled tables and leather seating. The pub has reopened with all of our music nights and entertainment carrying on as usual!”

Simon Taylor, Business Development Manager for Robinsons Brewery, explained, “We wanted to retain the liveliness of the pub, but improve the customer experience by updating the layout and adding in accessible features.

'Relocating the bar has given much improved visibility to the entire space offering a clearer view for customers to enjoy live music events, and also meant that we could really show off the immense height and drama of the interior space.”